Malica in kosilo danes

Ponudba jedi

Sedaj ponovno obujena legenda, nudi svojim gostom kulinarično doživetje primorskih, mediteranskih in tradicionalnih hišnih specialitet. V sožitju z naravo in tradicionalno slovensko – primorsko kuhinjo, kjer se vplivi sredozemskega morja srečajo s tokovi kontinentalnega zaledja ter kombinacijo mediteranskega ter globalnih vplivov, nam razvajajo brbončice z vonji sredozemskih zelišč. Vedno nasmejani kolektiv razvaja goste z dobrotami, ki se združijo z sezonsko spremenljivostjo v harmonijo presenetljivih okusov ter izražajo preprostost in prefinjenost priprave po starih družinskih receptih.

Na jedilniku imajo svoje posebno mesto ročno izdelane dobrote, kot so doma narejeni njoki in testenine, polite z okusnimi in omamnimi omakami, mineštre, vipavska jota, različne vrste slastno zapečenih mesnih specialitet, in še bi lahko naštevali... še posebej pa slavi po čarobnih, doma pripravljenih hišnih sladicah; lahkotnih, sočnih in zapeljivih.

 

 

Ko pa pride poletje in ko vse zacveti, lahko najdete svoj mir v prijetni senci v objemu dreves ali romantičen večer v soju bakel in sveč na prečudoviti poletni terasi. Ob vseh teh dobrotah se prileže kapljica rujnega iz izbora domačih primorskih vin ali domače žganje, s katerim vam prijazno osebje pomiri želodčke po jedi.

Aktualno

Vabimo vas, da pridete poskusiti našo jesensko ponudbo, katera vsebuje jedi iz domačih buč, svežih jurčkov, in ostalih jesenskih dobrot.   Vi invitiamo a provare la nostra offerta di autunno, che contiene piatti a base di zuccha, funghi freschi...