Malica in kosilo danes

Ponudba jedi

Sedaj ponovno obujena legenda, nudi svojim gostom kulinarično doživetje primorskih, mediteranskih in tradicionalnih hišnih specialitet. V sožitju z naravo in tradicionalno slovensko – primorsko kuhinjo, kjer se vplivi sredozemskega morja srečajo s tokovi kontinentalnega zaledja ter kombinacijo mediteranskega ter globalnih vplivov, nam razvajajo brbončice z vonji sredozemskih zelišč. Vedno nasmejani kolektiv razvaja goste z dobrotami, ki se združijo z sezonsko spremenljivostjo v harmonijo presenetljivih okusov ter izražajo preprostost in prefinjenost priprave po starih družinskih receptih.

Na jedilniku imajo svoje posebno mesto ročno izdelane dobrote, kot so doma narejeni njoki in testenine, polite z okusnimi in omamnimi omakami, mineštre, vipavska jota, različne vrste slastno zapečenih mesnih specialitet, in še bi lahko naštevali... še posebej pa slavi po čarobnih, doma pripravljenih hišnih sladicah; lahkotnih, sočnih in zapeljivih.

 

 

Ko pa pride poletje in ko vse zacveti, lahko najdete svoj mir v prijetni senci v objemu dreves ali romantičen večer v soju bakel in sveč na prečudoviti poletni terasi. Ob vseh teh dobrotah se prileže kapljica rujnega iz izbora domačih primorskih vin ali domače žganje, s katerim vam prijazno osebje pomiri želodčke po jedi.

Aktualno